fbpx

Voor wie de verbinding met de eigen essentie lijkt te zijn verloren.
Voor wie verlangt naar meer verwondering en plezier.
Voor wie dit speels wil onderzoeken vanuit een geborgen setting.

Wat is Magische Coaching?

Het woord Magisch is een fascinerende woordkeuze vind je niet? Er huist nogal een verwachting in, alsof we samen met een toverstafje al je remmingen gaan oplossen. Het woord Magisch heb ik om een andere reden gekozen.

Magie draait voor mij om aanwezig zijn in je ware essentie. Als je daar bent, ontstaat er magie! Thuiskomen in jezelf, is ook zo’n zin die je daar soms over kan lezen. Dat klinkt ontzettend fijn en geborgen, maar hoe kom je daar temidden van alle stoorzenders die je gedachtenwereld en de buitenwereld rijk is? Ik heb daar tijdens de Magische Coaching zeer bereikbare methodes voor. Wanneer het je lukt om in je essentie te zijn… dan gebeuren er dingen die je niet had verwacht en die je het gevoel geven dat er meer mogelijk is… 

De meeste vormen van coaching zijn sterk gericht op de woorden die worden uitgesproken. Het zijn vooral gesprekken die je voert. Het gesprek speelt bij Magische Coaching een kleinere rol. Verwoorden blijft een belangrijk middel om nieuwe inzichten vast te leggen, het zal dus zeker aan bod komen.

Wat speelt dan een grotere rol? Het opdoen van ervaringen. En dat kan op meerdere dimensies plaatsvinden. Het gaat dan om fysieke, emotionele, mentale en spirituele ervaringen. De verhouding tussen deze 4 elementen wordt bepaald door onze interactie en zal dus bij niemand hetzelfde zijn. Om een beeld te geven van hoe je binnen Magische Coaching ervaringen opdoet kunnen de volgende dingen gebeuren:

  • Een geleide meditatie afgestemd op waar jij je bevindt.
  • Een vrije dans om je lichaam en gedachten ruimte te geven.
  • Een ritueel opzetten om jouw energie te laten stromen.
  • Een schrijfopdracht om gedachteloos tot inzicht te komen.
  • Een spe(e)lopdracht om te experimenteren met je wensen.

Deze onderdelen kan ik stuk voor stuk veilig met je aangaan. Vanuit mijn achtergrond in het jarenlang dansretraites begeleiden weet ik in het moment de dans en de meditatie af te stemmen op wat nodig is. Vanuit mijn achtergrond als Dramatherapeut weet ik spel procesgericht in te zetten in een 1-op-1 setting.

In de momenten dat we de opgedane ervaringen gaan verwoorden (wat overigens niet altijd noodzakelijk is om de ervaring meer kracht te geven) zal ik enerzijds insteken op de mentale processen. Wat is er door ons beide gedacht, wat betekent dit en hoe kan je hierop doorbouwen? Anderzijds zal ik insteken op de energetisch processen. Wat is er door ons beide gevoeld wat betekent dit en hoe kan je hierop doorbouwen?

Wat je van mij mag verwachten is dat ik maximaal ben ingetuned op jou. Daardoor ben ik in staat om in het moment keuzes te maken in het aangaan van ervaringen die passend zijn. Natuurlijk heb ik een schatkist aan mogelijkheden waar ik uit kan kiezen. Maar ik zal het altijd vormen naar het huidige moment zodat er een magische ervaring ontstaat voor jou. Ook mag je van mij verwachten dat ik in de momenten die we beleven, scherp ben in wat er ontstaat. Deze inzichten onderzoeken we samen zodat jij zelf ook steeds helderder leert zien en voelen wat er met je gebeurd.

Durf te stromen dat is het uitgangspunt in wat we samen aangaan. Wat vraagt dat?

  • Openheid in de zoektocht naar je remmingen.
  • Vertrouwen om nieuwe ervaringen aan te gaan
  • Lef om opgedane inzichten te delen naar buiten toe, juist als je er nog niet klaar voor bent.
  • Een onderzoekende houding over de impact.

Je krijgt 3 sessies van 2 uur.

Ze vinden plaats in of rond Alkmaar en bij voorkeur buiten.

De ideale interval is 2/3 weken.

Na de live sessies plannen we nog 1 telefonische sessie.

 

Tarief € 475,- (ex. 21% btw)