Schommelen in een boom terwijl je onbevangen liedjes zingt die je eigenlijk niet helemaal kent en aanvult met woorden die net niet passen… en dat je dan moet lachen om jezelf. Dat is een fijne staat van zijn. Dan ben je even zonder zorgen en vind je jezelf leuk zoals je bent.
Vanmorgen las ik iets wat me raakte, een waarheid die ik heus wel weet… en toch te vaak vergeet. ‘Maar denken kan nooit onder controle worden gehouden. Het kan alleen bevraagd, van gehouden en met begrip benaderd worden’ (Byron Katie).
Het beeld dat ik kreeg was dat ik dan gedachten die ik eigenlijk storend vind van mezelf, liefdevol een aai over de bol mag geven. Ga maar weer verder spelen, het is niet erg dat dit gebeurde. Wat een liefde ontstaat er dan voor jezelf en al je gedachten.
Ik ben bezig om de inhoud van de Durf te Stromen -Training samen te stellen. Een geweldig fijn iets om te doen. Omdat het voelt als een Bloemenwinkel. Er is zoveel wijsheid te delen. En ik mag nu zelf bepalen welk boeket ik samenstel. En daar zal ik ook bloemen uit mijn eigen tuin aan toevoegen, dat gaat deze training uniek maken. Lees er meer over op de site: https://durftestromen.nl/training