Ik durf te stromen

Dit is mijn affirmatie die me in beweging zet, die me het vertrouwen geeft dat ik van waarde ben en dat ik van het leven mag genieten! Het kwartje viel pas later dat het juist deze persoonlijke affirmatie is die ik ook ieder ander gun. Daarom heet mijn coach & website praktijk : Durf te Stromen.

Dit is mijn droom

Ik vind onze aarde een schitterende plek. Ik vind dat we in ons land bevoorrecht zijn als het gaat om de mogelijkheid om je dromen te realiseren. Maar velen van ons worden belemmerd door de overtuiging dat je beter voor veiligheid kan kiezen dan voor vrijheid. Hierdoor durven we niet te stromen… Wat is er voor moois mogelijk als we durven? Welke initiatieven zouden dan gaan groeien? Welke liefde zou dan gaan stromen?  Ik kies ervoor om degene te zijn die zorgt dat vertrouwen en lef gaat groeien in mensen. Zodat wie daar naar verlangt… durft te stromen. Binnenkort staat op deze website de pagina : Initiatieven. Daarop deel ik projecten die zijn ontstaan omdat mensen durven te stromen!

Iets meer over mij

Ik ben geboren in 1977 in Leerdam als jongste in een gezin van 4 kinderen. Ik vond mijn kindertijd leuk, heerlijk buiten spelen en toneelstukjes maken. Puber zijn vond ik lastig omdat ik me nergens bij voelde horen. Studietijd was een verademing. Ik koos Dramatherapie en genoot van deze vrije en toch vormende opleiding. Ik durfde mijn christelijke roots langzaamaan los te laten en opende me voor een Liefde die omvangrijker was dan een religie. En in deze fase leerde ik Michael kennen met wie ik nog steeds mijn leven deel.

Daarna begon mijn werkend leven en na een periode in de zorg voor mensen met dementie groeide in mij het verlangen om me echt met de kwaliteit van zorg bezig te houden. Ik volgde een Post-HBO opleiding voor Training & Coaching. Deze keuze was essentieel voor mijn carrière. Ik ontwikkelde me verder in het trainersvak in het werkveld van de ouderenzorg gericht op werken met mensen met dementie & methodisch samenwerken. Privé kwam ik in aanraking met krachtige ontwikkelingstrajecten vanuit non-dualisitisch denken. Dit was echt thuiskomen en ook de aanzet voor het neerzetten van ons eigen bedrijf Dansklooster. Dat startte ik samen met Michael en na 2 jaar stapte Coby in. We organiseren daarmee nu al bijna 10 jaar retraites met Dans, Aandacht en Stilte. Retraites begeleiden is iets wat ik ontzettend graag doe. Naast Dansklooster zette ik ‘Leef in Verbinding’ neer voor websites & coaching.

Toen in 2017 ons dochtertje geboren werd overdonderde mijn passie voor moederzijn van Elsie me volledig! Daardoor was er even geen verlangen om mijn carriere verder te ontwikkelen. Op een laag pitje gaf ik freelance trainingen in de ouderenzorg en maakte vanuit huis mooie websites. Onderhuids groeide in 2018 en 2019 mijn verlangen naar persoonlijke ontwikkeling en het laten uitvliegen van mijn talenten. Ik bouwde via diverse trainingen mijn skills weer op. En nu is de tijd rijp… Ik durf weer te stromen. Dit jaar stap ik weer in, in de weekendretraites van Dansklooster en mijn coach & website praktijk maakt een doorstart onder de nieuwe naam : Durf te Stromen

 

Warme groet van Mathilda