Selecteer een pagina

Voor wie ernaar verlangt
om de ei gen unieke stroom te voelen
En van daaruit opnieuw keuzes te maken

Wat is Natuurlijk Coaching?

De fase waar we ons nu in bevinden zet zoveel in een ander perspectief. Er komen nieuwe gevoelens bij je naar boven en hoogst waarschijnlijk zijn ze veelzijdig. Het ene moment kijk je vanuit hoop en het andere moment vanuit angst naar de wereld rondom je. En dan is er nog alles wat daar tussenin zit, denk aan boosheid, eenzaamheid, verbondenheid, warmte, frustratie… Hoewel we allemaal tot stilstand lijken te komen voelt het van binnen alsof je in een achtbaan zit…

Meer dan ooit heb je nu behoefte aan het creëeren van ordening in jezelf. Niet meegesleurd worden in wat ons overkomt, maar kunnen ankeren in de waarden die bij jou passen. En juist nu is het zo belangrijk dat je kan voelen in jezelf waar jouw Stroom vandaan komt en naartoe wil. Het is die volgorde… de waar naartoe kan pas worden beantwoord als je jouw Stroom (weer) hebt gevoeld.

Veel vormen van Coaching zijn gericht op de woorden die worden uitgesproken. Het zijn vooral gesprekken die je voert. Het gesprek speelt bij Natuurlijk Coaching een kleinere rol. Verwoorden blijft een belangrijk middel om nieuwe inzichten vast te leggen, het zal dus zeker aan bod komen.

We gaan tegelijkertijd wandelen, allebei in onze eigen omgeving waarb ik aanraad om richting een natuurrijk gebied te wandelen. We hebben allebei oortjes in waardoor je je mobiele telefoon gewoon in je zak/tas kan meedragen en je je armen vrij kan bewegen. Tijdens de wandeling wisselen deze fases zich af:

– in gesprek over gedachten en emoties
– in gesprek over wat we zien en fysiek voelen
– geleide meditatie
– verbinding verbroken : wandelen in stilte of met een opdracht.
– in gesprek over concrete wensen en mogelijkheden

In de momenten dat we de opgedane ervaringen gaan verwoorden zal ik enerzijds insteken op de mentale processen. Wat is gedacht, wat betekent dit en hoe kan je hierop doorbouwen? Anderzijds zal ik insteken op de energetisch processen. Wat is er gevoeld wat betekent dit en hoe kan je hierop doorbouwen?

Wat je van mij mag verwachten is dat ik maximaal ben ingetuned op jou. Daardoor ben ik in staat om in het moment keuzes te maken in het aangaan van ervaringen die passend zijn. Natuurlijk heb ik een schatkist aan mogelijkheden waar ik uit kan kiezen. Maar ik zal het altijd vormen naar het huidige moment zodat er een natuurlijke ervaring ontstaat voor jou. Ook mag je van mij verwachten dat ik in de momenten die we beleven, scherp ben in wat er ontstaat. Deze inzichten onderzoeken we samen zodat jij zelf ook steeds helderder leert zien en voelen wat er met je gebeurd.

Durf te stromen dat is het uitgangspunt in wat we samen aangaan. Wat vraagt dat?

  • Openheid in de zoektocht naar je remmingen.
  • Vertrouwen om nieuwe ervaringen aan te gaan
  • Lef om opgedane inzichten te delen naar buiten toe, juist als je er nog niet klaar voor bent.
  • Een onderzoekende houding over de impact.

Je boekt 3 wandel-sessies van 1 uur.

En je mag er 4 inplannen (1 cadeau)

De ideale interval is 1 x per week

Tarief € 165,- (ex. btw)

Dit is lager dan mijn gebruikelijke tarief omdat ik zelf graag in deze tijd zo vaak mogelijk in verbinding wil wandelen in de natuur.
Ik word dus blij van ieder traject… en dat vier ik met een aantrekkelijk tarief.