fbpx

Verras jezelf...

Heb je al te lang het gevoel dat je stil staat?
Dat heb ik ook lange tijd gehad, om allerlei voor mezelf legitieme redenen kwam ik maar niet uit de verf. Er ontstaat dan een groeiend onbehagelijk gevoel dat je onvoldoende doet met wat je gegeven is. En dat is waar… sorry dat is waar! Ik denk inderdaad dat teveel mensen zich inhouden, afwachtender zijn dan fijn is. We leven in een vrij en welvarend land en vergeten om dit voorrecht te benutten. Ben je het zat? Wil je het veranderen en met plezier en energie jouw eigen leven en dat van de mensen rondom jou laten stralen? Stap dan in in dit traject en verras jezelf.

Je pad gaan...

Veel van ons wachten… maar waarom en waarop?
– tot het op een presenteerblaadje wordt aangereikt?
– ben je bang om het verkeerde te kiezen?
– denk je dat je niet goed / bijzonder / leuk genoeg bent?
– mis je de energie of inspiratie?
Allereerst wil ik je zeggen dat je echt goed bent zoals je bent. Je doet niets fouts… Als het aanbod rond ‘Durf te Stromen’ je aanspreekt dan houdt dat in, dat voor jou de tijd daar is, om je pad te gaan. Je kunt daarbij niet een foute keuze maken. Want alles is onderdeel van je pad. En door haar te gaan… veranderd waar je naar verlangt in realisatie.

Een groep is de perfecte bodem voor ieders groei

Onlangs werd het me duidelijk. Dat wat ik zo graag met mensen realiseer… komt goed tot z’n recht in een groep! (dat is dat ik zo graag zie dat mensen zichzelf ont-dekken en daardoor letterlijk en figuurlijk in beweging komen) Daarom start eind september de Durf te Stromen Training. Het wordt een ontzettend fijn traject van 6 ochtenden waarin je je grenzen gaat verleggen. Van afwachten naar durven! Dat houdt in dat je jezelf gaat verrassen, je gaat de energie voelen van doen, van beweging, van delen, van experimenteren. En dat wat ervaren wordt, gaan we in een methodisch kader plaatsen. Zodat je je ontwikkeling echt in kaart brengt en door krijgt welke stappen je mag gaan nemen om tot de bloei te komen op het terein waar je naar verlangt.

Wat gaan we zoal doen?
– we gaan werken met de energie van stemexpressie, dans en spel.
– je gaat op een nieuwe manier leren schrijven en beeldend vormgeven
– ik neem je mee in meditaties die je dingen helder maken.
– we gaan lachen om elkaars heerlijke gedachten en fysieke fratsen.
– je gaat de impacht voelen van rust & aandacht.

In deze training heb ik de beste dingen die ik in de afgelopen 15 jaar heb geleerd in mijn werk als trainer, retraitebegeleider en coach, samengevoegd. In de afgelopen jaren heb ik mezelf ook gevoed met krachtige kennis van zowel hollandse coaches zoals Dolly Heuveling van Beek, Vera Helleman en Marloes Halmans, als van internationale grootheden als Byron Katie. Je mag in het programma een mix gaan verwachten van mijn persoonlijke ervaring en karakter i.c.m. breedgedragen bewezen effectiviteit. En het derde element is de kennis en ervaring van de deelnemers in deze groep.

Training is geen Therapie
Als er op een dieper niveau blokkades zijn waardoor het jou niet lukt om te stromen in je leven, dan adviseer ik je om daar eerst serieus aandacht aan te geven in een therapeutische setting. Dat hoeft niet direct bij een psychiater op de bank hoor. Bij een groepstraining ga ik er vanuit de deelnemers een gezond verlangen naar groei hebben. Mocht je advies willen over jouw situatie, bel me er dan gerust over op.

Praktische informatie

De training bestaat uit 6 donderdagochtenden. | Ze vinden plaats in Alkmaar in het authentieke Badhuis aan het Kweperenpad (aan de rand van het oude centrum). | De eerste keer is op 24 september en van daaruit om-de-week door tot 3 december. | De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. | De ochtenden starten om 10 uur en eindigen om 12.30 | Aansluitend is er de mogelijkeheid om te blijven lunchen | In iedere ochtend zitten deze elementen : beweging / beeldende creatie / schrijven / meditatie / delen | Op 1 van de ochtenden ontvangen we fotografe Moira van Damme voor een ontwapenende fotoshoot | De kosten zijn € 375,- (incl. 21% btw) | Wil je deelnemen of heb je eerst nog een vraag? Stuur dan een mail naar mathilda@durftestromen.nl

Onderstaande flyer is in omloop ter promotie van de training die eind september start. Weet je een plek waar deze flyer de juiste doelgroep bereikt? Stuur me dan een berichtje. Alvast bedankt voor het meedenken!